για &

Ο Ανεμόμυλος

Ο παραδοσιακός Ανεμόμυλος του Καραμήτσου κατασκευάστηκε αρχικά το 1859 για την άλεση των σιτηρών. Αργότερα, το 1985 αγοράστηκε από την οικογένεια Καραμήτσου και διαμορφώθηκε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το 2010 πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης μεταμορφώνοντας τον ανεμόμυλο στο απόλυτο ρουστίκ κατάλυμα, με την πέτρα και το ξύλο να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμησή του.
Εξωτερικοί χώροι - Ανεμόμυλος Καραμήτσου

Εξωτερικοί χώροι

Ο Ανεμόμυλος προσφέρει τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, καθώς απέναντι από το μύλο υπάρχει ένα μικρό σπίτι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με τζάκι για τις χειμερινές αποδράσεις και μπάνιο. Οι επισκέπες μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης στους χτιστούς καναπέδες και τις πολυθρόνες του περιποιημένου κήπου με τη μυλόπετρα να ενισχύει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του καταλύματος.

Διαρύθμιση

Αυτό το κατάλυμα είναι χτισμένο σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό και το WC, ενώ στο δέυτερο επίπεδο υπάρχει υπνοδωμάτιο με διπλό σιδερένιο κρεβάτι και στο τρίτο, το οποίο διαθέτει ξύλινη οροφή, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό ξύλινο κρεβάτι. Η πρόσβαση στους επάνω ορόφους πραγματοποιείται μέσω εσωτερικής πέτρινης σκάλας.
Windmill apartment
3 levels
1 Seating room
2 Bedrooms
1 Bathroom
Kitchen

Πρόσθετες παροχές

Κατά την άφιξη παρέχονται νερό, χυμοί, φρούτα, καφές και κρασί στην κουζίνα!
Γιατί να επιλέξετε τον Ανεμόμυλο του Καραμήτσου
Τα δωμάτια, οι σύγχρονες ανέσεις και οι ευχάριστοι εξωτερικοί χώροι καθιστούν τον ανεμόμυλο ιδανικό για οικογένειες ή παρέες. Εάν αναζητάτε μια πρωτότυπη εμπειρία διακοπών με έντονο τοπικό χρώμα σε μια εξαιρετική τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα στο καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος, τότε αυτό το κατάλυμα αδιαμφισβήτητα αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για εσάς!
Ανεμόμυλος Καραμήτσου1
Ανεμόμυλος Καραμήτσου2
Ανεμόμυλος Καραμήτσου3
Ανεμόμυλος Καραμήτσου4