Ανεμόμυλος Καραμήτσου
Τρυπητή - Μήλος

Ο ανεμόμυλος βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Τρυπητή στη Μήλο, ο οποίος είναι αμφιθεατρικά χτισμένος προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Αυτό το κατάλυμα στις παρυφές του χωριού γειτνιάζει με άλλους ανεμόμυλους, αλλά και με την τοπική εκκλησία.
Παραδοσιακό διαμέρισμα ανεμόμυλος
Ο ανεμόμυλος προσφέρει άνετη διαμονή σ’ ένα χώρο που έχει διαμορφωθεί συνδυάζοντας τις εικόνες του χθες και τον τοπικό χαρακτήρα με τις σύγχρονες ανέσεις. Επισκεφτείτε τον Ανεμόμυλο του Καραμήτσου για αξέχαστες αναμνήσεις από την ηφαιστειακή Μήλο!
Διαμονή - Ανεμόμυλος Καραμήτσου

Διαμονή

Αυτό το κατάλυμα είναι χτισμένο σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό και το WC, ενώ στο δέυτερο επίπεδο υπάρχει υπνοδωμάτιο με διπλό σιδερένιο κρεβάτι και στο τρίτο, το οποίο διαθέτει ξύλινη οροφή, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό ξύλινο κρεβάτι. Η πρόσβαση στους επάνω ορόφους πραγματοποιείται μέσω εσωτερικής πέτρινης σκάλας.

Περισσότερα

Παροχές - Ανεμόμυλος Καραμήτσου

Παροχές

Τα δωμάτια, οι σύγχρονες ανέσεις και οι ευχάριστοι εξωτερικοί χώροι καθιστούν τον Ανεμόμυλο του Καραμήτσου ιδανικό για οικογένειες ή παρέες. Εάν αναζητάτε μια πρωτότυπη εμπειρία διακοπών με έντονο τοπικό χρώμα σε μια εξαιρετική τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα στο καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος, τότε αυτό το κατάλυμα αδιαμφισβήτητα αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για εσάς!

Περισσότερα

Διαμονή στο νησί της Μήλου

Ανεμόμυλος Καραμήτσου1
Ανεμόμυλος Καραμήτσου2
Ανεμόμυλος Καραμήτσου3
Ανεμόμυλος Καραμήτσου4
Ανεμόμυλος Καραμήτσου5
Ανεμόμυλος Καραμήτσου6
Ανεμόμυλος Καραμήτσου7
Ανεμόμυλος Καραμήτσου8
Ανεμόμυλος Καραμήτσου9
Ανεμόμυλος Καραμήτσου10