για &

Ανεμόμυλος Καραμήτσου
Τρυπητή - Μήλος

Ο ανεμόμυλος βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Τρυπητή στη Μήλο, ο οποίος είναι αμφιθεατρικά χτισμένος προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Αυτό το κατάλυμα στις παρυφές του χωριού γειτνιάζει με άλλους ανεμόμυλους, αλλά και με την τοπική εκκλησία.
Παραδοσιακό διαμέρισμα ανεμόμυλος
Ο ανεμόμυλος προσφέρει άνετη διαμονή σ’ ένα χώρο που έχει διαμορφωθεί συνδυάζοντας τις εικόνες του χθες και τον τοπικό χαρακτήρα με τις σύγχρονες ανέσεις. Επισκεφτείτε τον Ανεμόμυλο του Καραμήτσου για αξέχαστες αναμνήσεις από την ηφαιστειακή Μήλο!
Διαμονή - Ανεμόμυλος Καραμήτσου

Διαμονή

Αυτό το κατάλυμα είναι χτισμένο σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό και το WC, ενώ στο δέυτερο επίπεδο υπάρχει υπνοδωμάτιο με διπλό σιδερένιο κρεβάτι και στο τρίτο, το οποίο διαθέτει ξύλινη οροφή, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό ξύλινο κρεβάτι. Η πρόσβαση στους επάνω ορόφους πραγματοποιείται μέσω εσωτερικής πέτρινης σκάλας.

Περισσότερα

Παροχές - Ανεμόμυλος Καραμήτσου

Παροχές

Τα δωμάτια, οι σύγχρονες ανέσεις και οι ευχάριστοι εξωτερικοί χώροι καθιστούν τον Ανεμόμυλο του Καραμήτσου ιδανικό για οικογένειες ή παρέες. Εάν αναζητάτε μια πρωτότυπη εμπειρία διακοπών με έντονο τοπικό χρώμα σε μια εξαιρετική τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα στο καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος, τότε αυτό το κατάλυμα αδιαμφισβήτητα αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για εσάς!

Περισσότερα

Τοποθεσία
Ο Ανεμόμυλος του Καραμήτσου προσφέρει θέα σε ανατολή και δύση, κήπο έκτασης 1 στρέμματος με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και άνετο χώρο στάθμευσης. Χάρη στην απομονωμένη τοποθεσία του στις παρυφές της Τρυπητής παρέχει απόλυτη...

Διαμονή στο νησί της Μήλου

Ανεμόμυλος Καραμήτσου 1
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 2
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 3
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 4
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 5
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 6
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 7
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 8
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 9
Ανεμόμυλος Καραμήτσου 10