Η Μήλος | Windmill Milos
1587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1587,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Η Μηλος

Το νησί της Μήλου

Το ηφαιστειακό νησί της Μήλου αποπνέει μια ιδιαίτερη και άγρια ομορφιά χάρη στα κατάλευκα πετρώματα και τις απαράμιλλης ομορφιάς παραλίες του. Η Μήλος χαρακτηρίζεται από κατάλευκα κτίσματα τυπικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, το καφέ της γης και το γαλανό του ουρανού και της θάλασσας.

</p>
<p>Παραλίες</p>
<p>

Παραλίες

Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα στις πανέμορφες παραλίες της Μήλου και ζήστε τις διακοπές των ονείρων σας! Δείτε ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες του νησιού.

Περισσότερα

</p>
<p>Δραστηριότητες</p>
<p>

Δραστηριότητες

Χάρη στις πολυάριθμες δραστηριότητες που παρέχονται στο νησί, η Μήλος προσφέρεται για καινούριες εμπειρίες και απολαυστικές διακοπές! Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας:

Περισσότερα

</p>
<p>Αξιοθέατα</p>
<p>

Αξιοθέατα

Με παρουσία που χρονολογείται από τους προϊστορικούς χρόνους, το νησί της Μήλου έχει πολλά να προσφέρει στους φιλομαθείς επισκέπτες.

Περισσότερα

</p>
<p>Τοπική Κουζίνα</p>
<p>

Τοπική Κουζίνα

Δοκιμάστε τα μηλέικα πιταράκια με ντόπιο τυρί. Καρπουζόπιτα και το παραδοσιακό γλυκό του γάμου κουφέτο με μέλι και αμύγδαλα!

Περισσότερα

BOOK NOW